Tilbud!

iPad Pro 10.5″ (2017) – SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover – Pink

Original price was: 299 kr..Current price is: 249 kr..

Oplev SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover til iPad Pro 10.5 – elegant design, effektiv beskyttelse og praktisk stand for den perfekte brugeroplevelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 9737381888797734 Kategori:

Oplev en ny dimension af stil og funktionalitet med det eksklusive SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover til din iPad Pro 10.5 (2017). Dette cover er mere end blot en beskyttelse til din enhed; det er en fashionabel accessory, der kombinerer æstetik med praktisk anvendelighed. Det bløde, pink silikone materiale tilføjer et strejf af farve og personlighed, samtidig med at det føles behageligt at røre ved. Coveret er designet til at passe perfekt til din iPad, hvilket sikrer, at alle knapper og porte er tilgængelige uden besvær.

Med SoftHue™ træder du ind i en verden af innovation. Dets tre-delte design gør det muligt at folde coveret på flere forskellige måder, så du altid kan finde den mest komfortable vinkel til at se film, skrive eller tegne. Uanset om du er på farten, i skole eller hjemme, tilpasser dette cover sig til dine behov. Den indbyggede kickstand funktion gør det nemt at opstille din iPad til præsentationer eller videokonferencer, så du kan dele dine idéer med verden på en professionel måde.

Sikkerhed er altafgørende, og med SoftHue™ kan du være tryg. Coverets slidstærke TPU-materiale beskytter mod stød og fald, hvilket renter din iPads integritet i hverdagen. De stødabsorberende kanter sikrer, at din enhed forbliver i perfekt stand, selv under de mest udfordrende omstændigheder. Skulle du være uheldig at tabe din iPad, kan du have ro i sindet, velvidende at dit cover har dig dækket.

En af de mest imponerende funktioner ved dette cover er den indbyggede holder til Apple Pencil. Ingen flere bekymringer om, hvor du skal opbevare din pencil. Den er altid lige ved hånden, klar til brug, når inspirationen rammer. Uanset om du er kunstner, studerende eller professionel, bliver din kreative proces lettere og mere strømlinet.

Magnetlukkefunktionen gør det muligt at åbne og lukke coveret med én hånd, hvilket giver dig en hurtigere adgang til din enhed. Den bløde inderside beskytter skærmen mod ridser og skader, mens det ydre lag holder på den stilfulde æstetik.

Vores SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover er ikke bare et beskyttende skald; det er et modeudtryk. Med dets enkle, men elegante design tilføjer det et strejf af klasse til enhver situation. Gør din iPad Pro 10.5 til en uundgåelig accessory, der matcher din livsstil. Tør sætte personlighed på din teknologi og skab et stille statement med dette unikke cover. Oplev, hvordan stil og funktion kan gå hånd i hånd med SoftHue™.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad Pro 10.5″ (2017) – SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover – Pink”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.