Tilbud!

iPad Pro 12,9″ (2018) – SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover – Babyblå

Original price was: 299 kr..Current price is: 249 kr..

Oplev iPad Pro 12,9 SoftHue™ coveret med tri-fold design, der beskytter effektivt samtidig med, at det tilføjer et stilrent look i babyblå.

Køb her

Varenummer (SKU): 9737300758634000 Kategori:

Oplev en ny dimension af stil og funktionalitet med SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover til din iPad Pro 12,9 (2018). Dette cover er ikke bare en beskyttelse af din dyrebare enhed, men en fusion af elegant design og praktisk anvendelighed, der giver en helt særlig oplevelse, hver gang du bruger din iPad.

Forestil dig en travl hverdag, hvor du hurtigt kan skifte fra at se videoer, til at tage noter, til at læse dine yndlingsbøger – alt sammen uden at skulle bekymre dig om din iPads sikkerhed. Med det tre-delte design kan du nemt justere din iPad i den perfekte vinkel til alle aktiviteter. Om du vil have den stående til præsentationer, eller ligge fladt for mere komfortabelt at skrive – mulighederne er uendelige.

Coveret er lavet af slidstærkt TPU-materiale, der ikke blot er robust, men også behageligt at røre ved. Den Babyblå farve tilføjer et blødt og moderne touch, som skiller sig ud i mængden. Uanset om du er på farten, i møder eller bare slapper af derhjemme, vil dette cover med sikkerhed komplimentere din livsstil og personlighed.

En af de mest innovative funktioner i dette cover er den indbyggede holder til Apple Pencil. Ingen flere bekymringer om at finde din stylus, når du har brug for den. Den klæbrige magnet holder din Apple Pencil sikkert på plads, så du altid har den lige ved hånden. Desuden er det magnetiske lukkesystem designet til at beskytte skærmen mod ridser og snavs, samtidigt med at det er praktikabelt, når du hurtigt skal åbne og lukke din iPad.

Det stødabsorberende design på kanterne skaber en ekstra beskyttelse mod hverdagens uheld – tænk på den gang din tablet faldt fra sofaen, eller hvordan den bliver ridsede, når du har den med i tasken. Med SoftHue™ er du altid godt beskyttet, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – dit arbejde og dine interesser.

Kan du lide at tage fantastiske billeder eller videoopkald? Coveret er designet således, at alle knapper og porte er let tilgængelige, hvilket betyder, at du kan navigere gennem din enhed, tage billeder eller deltage i videomøder, uden at skulle fjerne coveret. Du får den ultimative bekvemmelighed uden at kompromittere funktionalitet eller stil.

Gør din iPad Pro til noget særligt med SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover. Giv dig selv den luksus og beskyttelse, du fortjener, og udtryk din unikke stil i processen. Investeringen i dette cover er ikke blot en investering i beskyttelse, men også i din hverdag – dine oplevelser, din glæde ved brugen, og den måde, du interagerer med teknologi på. Forkæl dig selv og din enhed med den perfekte kombination af skønhed og funktionalitet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad Pro 12,9″ (2018) – SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover – Babyblå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.