iPad Pro 12.9″ (2022 / 2021 / 2020 / 2018) 2 i 1 Hybrid Flip Cover m. Pen Holder og Kameralinse Beskytter – Lyseblå / Gennemsigtig

239 kr.

Oplev iPad Pro 12.9 flip cover, der kombinerer stil med funktionalitet. Beskytter mod stød, har pen holder og kamerabeskyttelse i et slankt design.

Køb her

Varenummer (SKU): 5442701797472314 Kategori:

Oplev den perfekte fusion af stil, funktionalitet og beskyttelse med vores fantastiske 2-i-1 Hybrid Flip Cover til iPad Pro 12.9 (2022 / 2021 / 2020 / 2018). Med en elegant lyseblå farve og en gennemsigtig finish, tilføjer dette cover et moderne touch til din tablet samtidig med, at det giver en uovertruffen beskyttelse. Uanset om du bruger din iPad til arbejde, underholdning eller kreativ udfoldelse, vil dette cover være den ideelle følgesvend.

Designet med fokus på både æstetik og beskyttelse, leverer dette flip cover en solid barriere mod dagligdags skader som ridser, stød og snavs. Det bløde, men robuste ydre materiale sikrer, at din iPad forbliver i perfekt stand, selv efter daglig brug. Coveret indeholder også en praktisk kamera linse beskytter, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om at beskadige din iPads fantastiske kamera, mens du optager de mindeværdige øjeblikke i dit liv.

En af de mest unikke funktioner ved dette hybrid flip cover er den integrerede pen-holder. Designet er skræddersyet til at passe til Apple Pencil, så du altid har din pen tæt ved hånden, klar til at skitsere, tage noter eller navigere igennem dine apps. Du vil aldrig skulle lede efter din pen igen, da den nu er sikkert installeret i coveret, når du ikke bruger den.

Flip designet tilføjer endnu en dimension til dette cover. Med en enkel åbning kan du straks omdanne din tablet til en praktisk stående position, som er perfekt til både at se film og holde videoopkald. Den justerbare vinkel sikrer, at du altid kan finde den mest komfortable position til dine aktiviteter, hvilket gør den ideel til både arbejdsopgaver og afslapning.

Dets brugervenlige design gør det også nemt at få adgang til alle porte og knapper, hvilket betyder, at du kan oplade din enhed eller tilslutte høretelefoner uden at skulle fjerne coveret. Funktionen er ikke kun praktisk men også med til at bevare det slanke look, som iPad Pro er kendt for.

Et par andre fordele ved dette 2-i-1 flip cover inkluderer dets lette vægt og kompakte størrelse, hvilket gør det nemt at tage med sig overalt, uanset om du skal på arbejde, rejse eller bare en tur til caféen. Du får ikke blot et cover, men et stilfuldt tilbehør, der fremhæver din personlige stil, samtidig med at det tilfører en ekstra beskyttelse og funktionalitet til din iPad Pro.

Invester i dit udstyr med vores 2-i-1 Hybrid Flip Cover – den ultimative kombination af beskyttelse, stil og praktisk anvendelse. Uanset hvilken aktivitet du engagerer dig i, vil dette cover med sikkerhed gøre din oplevelse med iPad Pro endnu bedre. Den enestående kvalitet og design sikrer, at du får et produkt, der holder længe og lever op til dine højeste forventninger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad Pro 12.9″ (2022 / 2021 / 2020 / 2018) 2 i 1 Hybrid Flip Cover m. Pen Holder og Kameralinse Beskytter – Lyseblå / Gennemsigtig”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.