iPad Pro 12.9″ (2017) Klassisk Læder Cover m. 360⁰ Ståfunktion – Sort

199 kr.

Oplev iPad Pro 12.9 lædercover med 360° ståfunktion. Beskyt din enhed stilfuldt og få optimal funktionalitet i ét kvalitetsprodukt.

Køb her

Varenummer (SKU): 5442701015619966 Kategori:

Oplev en ny dimension af stil og funktionalitet med vores elegante Klassiske Læder Cover til iPad Pro 12.9 (2017). Hver detalje i dette cover er designet med omhu og præcision, så du kan beskytte din iPad uden at gå på kompromis med et æstetisk udtryk. Læderet, der anvendes, er af højeste kvalitet, og giver ikke blot et sofistikeret look, men føles også luksuriøst at røre ved.

Dette cover er ikke blot en skønhed, det er også en funktionel følgesvend, der tilbyder en 360 graders ståfunktion, som transformerer din iPad til et multifunktionelt værktøj. Uanset om du ser film, arbejder på præsentationer, eller deltager i videomøder, kan du nemt justere vinklen efter behov for optimal komfort. Den kreative løsning gør, at du kan tilpasse din seeroplevelse, lige meget hvor du befinder dig.

Med fokus på beskyttelse er dette flip cover designet til at omfavne din iPad Pro 12.9 (2017) fuldt ud, og det forhindrer effektivt ridser, stød og andre dagligdags skader. Den bløde indvendige foring beskytter skærmen, mens den robuste yderside sikrer mod ujævnheder ved transport. Du behøver ikke at bekymre dig om din iPads sikkerhed, når du har dette cover ved din side.

Funktionen Auto Wake/Sleep sikrer, at din iPad automatisk tænder og slukker, når du åbner og lukker coveret. Dette sparer ikke blot batterilevetid, men giver også en bekvem oplevelse, når du hurtigt skal tilgå din iPad. Er du travl, så kan du være sikker på, at du kan komme hurtigt i gang uden unødige ventetider.

Designet er ikke kun praktisk, men også tidløst. Det sorte læder er simpelt og elegant, hvilket gør det ideelt til både forretnings- og fritidsbrug. Du kan nemt tage din iPad med dig til møder, rejser eller cafébesøg, og den vil altid se præsentabel ud.

Et cover er ikke blot en beskyttelse, men også en forlængelse af din personlighed. Med dette Klassiske Læder Cover til iPad Pro 12.9 (2017) kan du vise din stil og din sans for kvalitet, samtidig med at du investerer i en praktisk løsning, der vil følge dig i mange år fremover. Så træd ind i fremtiden med teknologi i dine hænder og et moderne udtryk omkring dig – invester i et cover, der lever op til dine forventninger.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad Pro 12.9″ (2017) Klassisk Læder Cover m. 360⁰ Ståfunktion – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.