Tilbud!

iPad Pro 12.9 (2018) – Flip læder cover / taske – Brun

Original price was: 389 kr..Current price is: 79 kr..

Opdag iPad Pro 12.9 Flip læder coveret i brun, der beskytter din tablet stilfuldt og funktionelt med let adgang til alle funktioner. Stil møder sikkerhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 7979601892536975 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af stil, beskyttelse og funktionalitet med vores fantastiske iPad Pro 12.9 (2018) Flip læder cover. Fremstillet af kvalitets kunstlæder, er dette cover ikke blot en praktisk løsning til at beskytte din iPad, men også et elegant tilbehør, der tilføjer et strejf af raffinement til din daglige brug. Den dybe brune farve udstråler tidløs skønhed og passer perfekt til både professionelle og afslappede omgivelser.

Designet med i tankerne, tilbyder dette cover en smart foldemekanisme, der fungerer som en praktisk stand til din iPad. Uanset om du ønsker at se film, præsentere et projekt eller bare surfe på internettet, giver stående stilling en ergonomisk synsvinkel, der mindsker belastningen på nakken og skuldrene. Med et par enkle justeringer kan du nemt tilpasse vinklen, så den passer til dine behov.

Dertil kommer, at dette cover har indbygget opbevaring til kreditkort og visitkort. Med plads til et par kort kan du let have dine vigtigste kort lige ved hånden, hvilket gør det ideelt til den travle professionel, der ønsker at have alt organiseret og klart til brug. Den udvendige lomme tilbyder også ekstra opbevaringsmuligheder til papirrester, noter eller små dokumenter, så du altid har dine vigtige ting lige ved hånden.

Det ergonomiske design sørger desuden for, at din iPad er sikret mod stød, skrammer og ridser, hvilket gør dette cover til en ideel løsning til både dagligdags brug og rejser. Du kan tage din iPad med dig overalt, uden at bekymre dig om skader, og det slidstærke kunstlæder giver en følelse af luksus, der kun vil blive bedre over tid. Dens bløde inderside beskytter skærmen, mens den ydre belægning giver en robust barriere mod det ukendte.

Installation og fjernelse er hurtigere end nogensinde takket være det brugervenlige design, der sikrer, at din iPad passer perfekt i coveret uden at miste adgang til alle knapper og porte. Nyd bekvemmeligheden ved at oplade din iPad uden at tage coveret af, så du altid er klar til at tage imod hverdagens udfordringer.

Med iPad Pro 12.9 (2018) Flip læder cover får du ikke blot et beskyttende tilfælde, men en stilfuld følgesvend, der forbedrer din digitale oplevelse. Uanset hvor du går, vil du kunne gøre det med stil, selvtillid og en følelse af orden. Gør din iPad til en integreret del af din hverdag ved at vælge dette unikke cover, der sikrer både funktionalitet og elegance. Giv din enhed det beskyttelse, som den fortjener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad Pro 12.9 (2018) – Flip læder cover / taske – Brun”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.