iPad Pro 13″ (2024) – TIMBRE™ Cover M. Trådløs Tastatur – Engelsk Layout – Sort

549 kr.

Oplev iPad Pro 13 2024 med det elegante TIMBRE™ Cover og trådløse tastatur. Perfekt til kreativitet og produktivitet på farten.

Køb her

Varenummer (SKU): 9737301504447314 Kategori:

Oplev en helt ny dimension af produktivitet og kreativitet med iPad Pro 13 (2024) sammen med TIMBRE™ Cover med trådløst tastatur. Dette innovative tilbehør er designet til at forvandle formen og funktionaliteten af din iPad til et alsidigt værktøj, der passer til både arbejdet og din fritid.

TIMBRE™ Cover er ikke bare et almindeligt cover; det er en skønnerlig fusion af stil og funktionalitet. Den perfekte pasform sikrer, at din iPad Pro er beskyttet mod stød og ridser, mens det lette design gør det nemt at transportere. Det elegante udseende i sort opgraderer ikke blot din enhed, men tilføjer også et strejf af profesionalisme til dit arbejdsæstetik.

Det unikke ved dette produkt er det smarte 2 i 1-design, som kombinerer et cover med et funktionelt tastatur. Uanset om du er på farten, arbejder fra et cafébord eller holder møder, kan du hurtigt omdanne din tablet til en bærbar computer. Den trådløse Bluetooth 3.0-forbindelse sikrer en stabil og hurtig tilslutning, så du kan komme i gang med at skrive eller lave præsentationer på ingen tid.

Med det indbyggede genopladelige lithium-batteri er du fri for at bekymre dig om at løbe tør for strøm. En fuld opladning giver dig mange timers brug, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigst, uanset hvor livet tager dig hen. Tastaturets aftagelige design giver maksimalt fleksibilitet, så du kan vælge at bruge tastaturet alene uden cover, når det passer dig. Dette gør det til det perfekte værktøj, hvis du ønsker at skrive hurtigt og effektivt, når du bare skal have ord til papir uten besvær.

Tastaturet har et engelsk layout, der er ideelt for dem, der arbejder internationalt eller ønsker at styrke deres engelsksprogede færdigheder. Det giver en behagelig skriveoplevelse, der får ordene til at flyde og idéerne til at blomstre. Uanset om du skriver en rapport, tager noter eller skaber indhold, vil du opleve, hvor glat og effektivt det er at arbejde på denne enhed.

Med iPad Pro 13 (2024) og TIMBRE™ Cover med trådløst tastatur i hånden er du ikke kun godt udstyret til dagligdagen. Du er også klar til at omfavne enhver mulighed, der kommer din vej. Tag skridtet mod en mere organiseret og kreativ dagligdag med dette uundgåelige tilbehør, der bringer det bedste frem i din iPad. Oplev friheden ved mobilen og produktiviteten ved et tastatur – alt sammen i én elegant pakke.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad Pro 13″ (2024) – TIMBRE™ Cover M. Trådløs Tastatur – Engelsk Layout – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.