iPad 6 9.7″ (2017) – Ember™ Cover/Etui m. Kickstand & Pencil Holder – Brun

399 kr.

Opdag iPad 6 9.7 etui med kickstand og pencil holder. Beskyt din tablet stilfuldt og praktisk med Ember™ designet, ideelt til kreative sjæle.

Køb her

Varenummer (SKU): 9737391138612853 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af stil og funktionalitet med vores Ember™ Cover/Etui til iPad 6 9.7 (2017). Dette nøje designede etui beskytter din tablet fra hverdagens slid og tåre, samtidig med at det tilføjer et strejf af elegance til dit elektroniske tilbehør. Den brune suede finish giver et luksuriøst look, der både er tidløst og moderne, og som passer ind i enhver livsstil.

Med sin perfekte pasform er dette etui ikke blot en skønhed, men også en praktisk løsning til at holde din iPad i topform. Det bløde suede-materiale er behageligt at røre ved, samtidig med at det yder en solid beskyttelse mod stød, ridser og skader. Du kan roligt tage din iPad med dig overalt – fra kontoret til caféen, eller mens du rejser – velvidende at den er beskyttet af et stilfuldt etui, der også er praktisk.

En af de mest innovative funktioner ved Ember™ Coveret er den indbyggede kickstand. Denne funktion gør det muligt for dig at positionere din iPad i forskellige vinkler, så du kan nyde at se film, læse, eller give præsentationer uden besvær. Uanset om du sidder i sofaen, på et skrivebord eller foran et skab, kan du finde den perfekte vinkel for optimal komfort og synlighed. Den glidende mekanisme sikrer, at kickstanden er stabil og nem at justere, hvilket giver dig mulighed for at fokusere på det, der virkelig betyder noget.

Desuden har dette etui et specielt designet rum til din Apple Pencil. Dette sikrer, at du altid har din stylus ved hånden, når inspirationen rammer, eller når du skal notere vigtige detaljer. Du slipper for at lede efter din Pencil, da den sikkert opbevares i etuiet. Turtle’s kombinering af stil og funktionalitet gør dette etui til et must-have for enhver iPad-bruger, der ønsker at bevare orden og samtidig udstråle klasse.

Ember™ Coveret er ikke kun et beskyttende lag, men også en stilstatement. Uanset om du er en studerende, en professionel, eller en kreativ sjæl, der elsker at skitsere og tage noter, vil dette etui fuldende din iPad-oplevelse. Det er designet med fokus på detalje, arbejde og æstetik, hvilket gør det til en ideel gave til dig selv eller til en, du holder af.

Forvandl din iPad til et kraftfuldt redskab med Ember™ Cover/Etui – hvor stil møder funktionalitet i en perfekt harmoni. Oplev glæden ved at bruge en iPad, der ikke blot er beskyttet, men også præsenteret med stil. Investér i kvalitet og sikkerhed; din iPad fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad 6 9.7″ (2017) – Ember™ Cover/Etui m. Kickstand & Pencil Holder – Brun”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.