Tilbud!

iPad 9.7 (2017/2018) – Bluetooth/trådløs Tastatur DANSK layout m/aftagelig læder etui/cover – Sort

Original price was: 599 kr..Current price is: 279 kr..

Oplev iPad 9.7 med et elegant tastatur og luksuriøst læderetui. Perfekt til både arbejde og fritid med dansk layout for maksimal komfort og produktivitet.

Køb her

Varenummer (SKU): 7979601760170428 Kategori:

Oplev det perfekte match mellem stil og funktionalitet med vores iPad 9.7 (2017/2018) Bluetooth/trådløse Tastatur i dansk layout, der leveres med et elegant og aftageligt læderetui. Dette produkt er designet til den moderne bruger, der søger en praktisk og æstetisk løsning til både arbejde og fritid.

Tastaturet er udstyret med dansk layout, hvilket gør det nemt og intuitivt at anvende. Du vil hurtigt finde ud af, at Æ, Ø og Å har sin naturlige plads på tasterne, lige som på et traditionelt dansk PC-tastatur. Denne designmæssige overvejelse sikrer, at du ikke behøver at ændre dine vaner, når du skifter fra din computer til din iPad. Det er en simpel men værdifuld detalje, der gør en stor forskel i din dagligdag, om du skriver beskeder, laver noter eller arbejder på dine projekter.

Det stilfulde etui beskytter ikke blot din iPad, men tilføjer også en touch af elegance. Det kunstlæder, der er benyttet, udstråler kvalitet og holdbarhed, samtidig med at det letter vedligeholdelsen. Etuiet er designet til at passe perfekt til din iPad, hvilket sikrer, at den altid er sikker, uanset hvor du tager den med. Når du ønsker at arbejde, kan du nemt tage tastaturet af og placere det, som du finder det mest komfortabelt. Når du er færdig, kan du blot tilslutte det igen for at beskytte skærmen mod ridser og skader.

Den trådløse Bluetooth-forbindelse giver dig frihed til at skrive fra en afstand, hvilket er ideelt i møder eller når du ønsker at slappe af på sofaen. Du slipper for at være vedhæftet til en bestemt plads, og du kan endda bruge tastaturet i kombination med en større skærm for et mere omfattende arbejdsområde. Tastaturets batterilevetid er imponerende, så du kan arbejde i timevis uden at skulle tænke på opladning.

Uanset om du er studerende, professionel eller blot en teknologientusiast, vil dette tastatur og etui hurtigt blive en uundgåelig del af dit liv. Det giver dig muligheden for at udtrykke dig, skabe og kommunikere, lige når det passer dig. Med dette produkt får du ikke blot et tastatur og et cover – du investerer i en oplevelse, der styrker din hverdag og forenkler dine opgaver.

Tag skridtet ind i en ny verden af produktivitet og stil med iPad 9.7 tastaturet og det elegante læderetui. Gør din digitale løsning både praktisk og smuk. Det er det ideelle valg for dig, der ønsker det bedste af begge verdener.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad 9.7 (2017/2018) – Bluetooth/trådløs Tastatur DANSK layout m/aftagelig læder etui/cover – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.