iPad Air 1 (9.7″) 2013 – TIMBRE™ Cover M. Trådløs Tastatur – Engelsk Layout – Sort

499 kr.

Oplev iPad Air 1 med det stilfulde TIMBRE™ cover og trådløse tastatur, der sikrer beskyttelse og funktionalitet på farten i et elegant design.

Køb her

Varenummer (SKU): 9737301902083007 Kategori:

Oplev en ny dimension af produktivitet og stil med TIMBRE™ Cover til din iPad Air 1 (9.7) 2013. Dette fantastiske accessories er ikke blot en beskyttelse – det er en kombination af elegance og funktionalitet, der transformerer din tablet til et alsidigt arbejds- og underholdningsværktøj. Tænk på, hvordan din iPad ikke længere blot vil være et mediecenter, men en platform for kreativitet, læring og produktivitet.

Coveret er designet med præcision og kærlighed til detaljerne, hvilket sikrer en perfekt pasform til din iPad Air 1. Den subtile, men stilfulde sorte finish tilføjer et moderne touch, uanset om du bruger din tablet på caféen, i klasselokalet eller derhjemme. Det lette og slanke design gør den nem at transportere, så du altid kan have den med dig, når inspirationen rammer.

Men det er ikke alt; dette cover er også udstyret med et integreret trådløst tastatur, som forbinder til din iPad via Bluetooth 3.0. Det ergonomiske layout giver dig en behagelig skriveoplevelse og sikrer, at du kan arbejde i timevis uden at føle ubehag. Uanset om det er til at skrive e-mails, tage noter i et møde eller arbejde på dit næste store projekt, så vil dette tastatur gøre det til en leg. Det aftagelige design gør det muligt for dig at bruge tastaturet uafhængigt af coveret, hvilket giver dig endnu større fleksibilitet.

Timbers indbyggede genopladelige lithium-batteri sikrer, at du altid er klar til at arbejde. Med en langvarig batterilevetid kan du skrive flere timer ad gangen uden at skulle bekymre dig om at finde en stikkontakt. Når det er tid til at oplade, er det hurtigt og enkelt at tilslutte vha. det medfølgende USB-kabel.

TIMBRE™ Cover er ikke kun praktisk, men også utroligt stilfuldt. Både det ydre og det indre af coveret er designet til at beskytte din iPad mod skader og ridser, samtidig med at det tilføjer et sikkert greb, så du kan føle dig tryg ved at bruge din enhed i enhver situation. Desuden gør den smarte lukningsmekanisme, at du nemt kan åbne og lukke coveret med én hånd, hvilket bidrager til en problemfri oplevelse.

Uanset om du er studerende, en professionel eller blot en livsnyder, der ønsker at få mest muligt ud af din iPad Air 1, vil TIMBRE™ Cover og tastatur være din uundgåelige følgesvend. Det vil styrke din produktivitet, og med det i din arsenal, er du godt rustet til at takle hverdagens udfordringer med stil og lethed. Gør dig selv en tjeneste ved at investere i dette smukke og funktionelle cover – din iPad fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad Air 1 (9.7″) 2013 – TIMBRE™ Cover M. Trådløs Tastatur – Engelsk Layout – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.