Tilbud!

iPad 9.7 (2017/2018) – X-SHAPE Hybrid cover – Sort

Original price was: 379 kr..Current price is: 199 kr..

Oplev det skræddersyede X-SHAPE cover til iPad 9.7, der kombinerer stilfuldt design med beskyttelse og funktionalitet i ét. Optimal mobility og holdbarhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 7979601893721804 Kategori:

Oplev den perfekte kombination af stil og beskyttelse med X-SHAPE Hybrid coveret til din iPad 9.7 (2017/2018). Dette cover er ikke kun designet til at tage sig godt ud, men det er også bygget til at modstå de udfordringer, hverdagen byder på. Når du vælger dette cover, giver du din enhed en form for beskyttelse, der er uovertruffen på markedet.

X-SHAPE coveret er konstrueret med en innovativ 3-lags beskyttelse, der kombinerer styrke fra plast og fleksibilitet fra silikone. Denne unikke konstruktion sikrer, at din iPad forbliver beskyttet mod stød, skrammer og fald, så du kan bruge den med ro i sindet. De stille vibrationer, som ofte kan følge med den daglige brug af en tablet, absorberes effektivt af den bløde silikonebelægning, hvilket gør det til en ideel partner, når du er på farten.

Med et praktisk indbygget kickstand tilbyder X-SHAPE coveret en fantastisk måde at nyde dine yndlingsfilm og serier på. Uanset om du vil have en stille aften med en god film eller følge med i dine favoritserier, kan du nu gøre det håndfrit. Kickstand-designen giver dig muligheden for at finde den perfekte vinkel og slipper dig for besværet med at holde din enhed hele tiden. Det er funktionelt og samtidig stilfuldt, hvilket gør det til et must-have tilbehør for alle iPad-ejere.

Det minimalistiske design af coveret sikrer, at det hverken er voluminøst eller tungt, hvilket gør det nemt at transportere og bruge. Den sorte farve er tidløs og passer perfekt til enhver personlig stil, hvilket gør det til et ideelt valg for både professionelle og fritidsbrugere. Coveret er let at sætte på og tage af, så du hurtigt kan skifte fra et beskyttende lag til et mere elegant look, når det er nødvendigt.

X-SHAPE Hybrid coveret knytter sig til din iPad, som den er skabt til at beskytte den. Designet tillader nem adgang til alle knapper, porte og funktioner, så du ikke går glip af noget, mens du nyder den ekstra sikkerhed, det bringer. Uanset om du bruger din iPad til arbejde, studier eller underholdning, vil dette cover sikre, at din enhed ikke kun ser godt ud, men også er beskyttet mod hverdagens udfordringer.

Investér i dit udstyr, og beskyt det med stil. Vælg X-SHAPE Hybrid coveret til din iPad 9.7 (2017/2018) – det er mere end bare et cover; det er en livsstil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad 9.7 (2017/2018) – X-SHAPE Hybrid cover – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.