Tilbud!

iPad 6 9.7″ (2018) – SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover – Pink

Original price was: 299 kr..Current price is: 249 kr..

Opdag iPad 6 9.7 (2018) med det beskyttende SoftHue™ Tri-Fold Cover i pink, der kombinerer stil, funktionalitet og holdbarhed i ét elegant design.

Køb her

Varenummer (SKU): 9737388036119709 Kategori:

Opgrader din iPad 6 9.7 (2018) med det elegante SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover i en smuk pink nuance, der både beskytter og fascinerer. Dette cover er ikke bare et accessory, det er en livsstilserklæring, der kombinerer stil og funktionalitet i ét uundgåeligt produkt. Forestil dig at kunne tage din iPad med overalt uden at bekymre dig om buler og ridser; med dette cover kan du gøre netop det.

Det tre-delte design giver ikke blot optimal beskyttelse, men også den perfekte mulighed for at justere din iPad i forskellige vinkler. Uanset om du skal se film, tage noter eller holde en præsentation, hjælper det praktiske kickstand-system dig med at finde lige den rette position. Dine hænder forbliver frie, mens du nyder tekst eller billeder på skærmen, hvilket gør det til en uundgåelig følgesvend i hverdagen.

Med den indbyggede holder til Apple Pencil er dette cover skabt til kreative sjæle, der elsker at skitsere, tage noter eller redigere videoer. Du kan have din Apple Pencil lige ved hånden, så du aldrig går glip af den inspiration, der pludselig dukker op. Tænk på alle de geniale ideer, der kan opstå lige ved din side, og hvordan du hurtigt kan fange dem uden besvær.

Det slidstærke TPU-materiale beskytter din iPad mod stød og skræmmer, mens de stødabsorberende kanter giver ekstra sikkerhed. Du skal ikke længere frygte for uheld; dette cover vil tage den værste belastning og holde din enhed sikker og intakt. Den magnetiske lukkefunktion sikrer, at du kan åbne din iPad på et øjeblik, samtidig med at den forhindrer utilsigtet aktivering og skader på skærmen, når du ikke bruger den.

Farven pink tilføjer et friskt pust til dit teknologi-arsenal og signalerer karakter, selvtillid og stil. Det er mere end blot en farve; det er en personlighed, der kan tilpasses dit unikke udtryk. Uanset om du er i møde, på café eller bladrer gennem billeder derhjemme, vil dette cover helt sikkert tiltrække opmærksomhed og beundring fra dem omkring dig.

Invester i et produkt, der ikke kun beskytter, men også forbedrer din iPad-oplevelse. Gør din hverdag lettere, sjovere og smukkere med SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover i pink. Med denne perfekte kombination af stilfuldt design og avanceret funktionalitet vil du aldrig se tilbage – kun fremad mod nye muligheder og nye eventyr. Forkæl dig selv og din iPad med en beskyttelse, der skiller sig ud.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad 6 9.7″ (2018) – SoftHue™ Silikone Tri-Fold Cover – Pink”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.