Tilbud!

iPad 5 – 9.7″ – ToughCase™ 360° Håndværker Cover – Sort

Original price was: 449 kr..Current price is: 379 kr..

Opdag iPad 5 med ToughCase™ 360° beskyttelse. Ideel til håndværkere, der kræver holdbarhed og funktionalitet i et stilrent design.

Køb her

Varenummer (SKU): 9737301367788693 Kategori:

Oplev den ultimative beskyttelse til din iPad 5 med ToughCase™ 360° håndværker coveret, der kombinerer stil med funktionalitet i en klasse for sig. Dette cover er designet med fokus på at imødekomme de strenge krav, som teknikere og håndværkere har, samtidig med at det giver en sofistikeret æstetik, der passer til enhver livsstil.

Med et dobbeltlagsdesign, som kombinerer fleksibelt TPU (termoplastisk polyurethan) med en robust ramme af hård PC (polycarbonat), sikrer ToughCase™ en effektiv beskyttelse mod fald, stød og ridser. Uanset om du arbejder på byggepladsen, er på farten eller bare ønsker at undgå hverdagslige skader, er dette cover din ideelle følgesvend. Det innovative design betyder, at du kan få glæde af din iPad 5, uden at frygte for de uundgåelige skader, der følger med en aktiv livsstil.

En af de mest imponerende funktioner ved ToughCase™ er den 360° beskyttelse, der giver en fuldkommen beskyttelse af din enhed. Dine værdifulde data og apps kan forblive sikre, selv i de mest udfordrende miljøer. Den hævede kant omkring skærmen virker som en buffer mod stød og stød, og sikrer, at din iPads skærm ikke kommer direkte i kontakt med overflader, der kan forårsage ridser.

Desuden er ToughCase™ designet til at være brugervenligt. Det lader dig fortsætte med at nyde dit produkt, som du plejer, uden at gå på kompromis med tilgængeligheden eller brugervenligheden. Takket være præcise udskæringer kan du få adgang til alle knapper, porte og kameraer uden problemer. Du kan endda oplade din iPad, have høretelefonerne tilsluttet eller tage billeder – alt sammen uden at skulle fjerne coveret.

Det ergonomiske design betyder, at du også kan bære din iPad 5 med fortrolighed. Det er ikke bare beskyttende; coveret tilføjer også et ekstra lag af greb, hvilket gør det lettere at håndtere. Og med det stilfulde, matte finish og sorte farve ser den ikke kun godt ud, men holder også snavs og fingeraftryk på afstand.

Med ToughCase™ 360° håndværker coveret til din iPad 5 forvandler du din tablet til en uovervindelig værktøj, der kan modstå det hårde liv. Nyd godt af ro i sindet og kreativ frihed, når du arbejder, lærer, spiller eller skaber. Vælg ToughCase™ – fordi din teknologi fortjener det bedste. Det perfekte valg for dig, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, sikkerhed og stil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad 5 – 9.7″ – ToughCase™ 360° Håndværker Cover – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.