Tilbud!
,

iPad 10.2 (2021/2020/2019) / Air 10.5 (2019) PEPKOO Shockproof 360 grader roterbar cover – Mørkeblå

Original price was: 409 kr..Current price is: 269 kr..

Styrk din iPad med PEPKOO 360° roterbart cover, der kombinerer stødbeskyttelse og stil i et enkelt design. Perfekt til både arbejde og oplevelser

Køb her

Varenummer (SKU): 7979601967133311 Kategorier: ,

Med PEPKOO Shockproof 360 grader roterbare cover til din iPad 10.2 (2021/2020/2019) eller Air 10.5 (2019) får du ikke blot et cover, men en pålidelig beskyttelse, der kombinerer stil, funktionalitet og ubeskrivelig holdbarhed. Designet til at modstå hverdagens strabadser, sikrer dette cover, at din enhed forbliver fejlfri, uanset hvor livet fører dig hen.

Dette cover skiller sig ud med sit innovative 3-lags design, sammensat af slidstærk plast og fleksibel silikone. Mens plastoversiden giver en robust skærm mod stød og ridser, fungerer silikonebeklædningen som en effektiv buffer, der absorberer vibrationer og skader ved fald. På denne måde kan du føle dig tryg ved at tage din iPad med på farten, hvad enten du skal til møde, på en weekendtur, eller bare slapper af derhjemme.

Derudover tilbyder PEPKOO-coveret en fantastisk 360 graders rotation, hvilket betyder, at du nemt kan justere din skærm til den ønskede vinkel. Uanset om du vil vise en præsentation, nyde en film, eller lave videoopkald med venner og familie, kan du nu finde den perfekte synsvinkel uden besvær. Den indbyggede kickstand gør det muligt at placere din iPad stående, så du kan opleve dine yndlingsserier og film helt hændelsesløst uden at holde din iPad i hånden.

Desuden er coveret designet med tanke på brugervenlighed. Alle knapper og porte er let tilgængelige, hvilket sikrer, at du hverken skal gå på kompromis med funktioner eller komfort. Uanset om du bruger højttaleren, oplader din enhed, eller justerer lyden, kan du gøre det med lethed, uden at skulle tage coveret af.

Stilrenheden i det mørkeblå design giver samtidig en elegant og moderne præsentation, der komplementerer enhver personlig stil. Dette cover tilføjer ikke blot beskyttelse, men også et touch af klasse til din iPad. Uanset om du er studerende, professionel eller bare en teknologi-entusiast, vil PEPKOO-coveret sikre, at du ser godt ud, samtidig med at du beskytter din investering.

Med PEPKOO Shockproof coveret får du også et produkt, der er lavet med bæredygtighed i tankerne. Ved at vælge dette cover investerer du i en holdbar løsning, der sikrer, at du kan nyde din iPad i mange år fremover, uden at skulle bekymre dig om at skulle udskifte den ofte.

Forkæl din iPad med den bedste beskyttelse og den funktionalitet, du har brug for. Vælg PEPKOO Shockproof 360 grader roterbare cover og oplev en ny verden af muligheder, komfort og sikkerhed på dine daglige eventyr.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad 10.2 (2021/2020/2019) / Air 10.5 (2019) PEPKOO Shockproof 360 grader roterbar cover – Mørkeblå”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.