Tilbud!
, ,

iPad Pro 11 (2022/2021/2020/2018) / Air 10.9 (2022/2020) – Armor Hybrid cover m/ Kickstand – Rød/sort

Original price was: 369 kr..Current price is: 179 kr..

Oplev beskyttelse og stil med det unikke Armor Hybrid cover til iPad Pro og Air. Med kickstand for optimal komfort og fleksibilitet i hver situation.

Køb her

Varenummer (SKU): 7979601935262667 Kategorier: , ,

Oplev det ultimative beskyttelsessystem til din iPad Pro eller iPad Air med det innovative Armor Hybrid cover. Dette cover er ikke kun designet med øje for funktionalitet, men også med en æstetisk sans, der tilfører et strejf af elegance og stil til din enhed. Med en dyb rød og sorte detaljeringer, giver dette cover ikke blot en fremragende beskyttelse, men også en unik personlighed, der skiller sig ud i mængden.

Dets robusthed kommer fra en nøje sammensætning af TPU-gummi og plastmaterialer, der sikrer en uovertruffen beskyttelse mod hverdagens udfordringer. Uanset om du er på farten, arbejder hjemmefra, eller nyder en afslappende dag i parken, holder dette cover din iPad i topform. De ekstra forstærkede hjørner absorberer stød og slag, så du kan være tryg ved, at din enhed er beskyttet mod uheld. Det intelligente design sikrer, at kanterne er forhøjede, hvilket yder ekstra beskyttelse til skærmen, når din iPad ligger fladt – et lille, men vigtigt designtræk, der holder din skærm fri for ridser og skader.

Farvekombinationen af rød og sort tilføjer ikke kun en sporty vibe, men gør det også til en sand fornøjelse at bære din iPad med dig, uanset hvor du går. Dette cover er ikke kun en beskyttende skal, men en del af din stil. Samtidig sikrer den skridsikre overflade, at du har et solidt greb om din enhed, hvilket er ideelt til både arbejde og underholdning.

En af de mest bemerkelsesværdige funktioner ved Armor Hybrid Coveret er den indbyggede kickstand. Denne funktion giver dig mulighed for at justere din iPad i forskellige vinkler. Uanset om du ser film, deltager i videokonferencer, eller blot surfer på nettet, kan du finde den perfekte visningsvinkel, der gør din oplevelse endnu mere behagelig. Kickstand er robust og pålidelig, hvilket betyder, at du kan stole på, at den holder din iPad i den ønskede position, uanset aktivitet.

Med Armor Hybrid coveret får du ikke kun usædvanlig beskyttelse, men også funktionalitet i topklasse hvor stil møder praktisk design. Det er det ideelle tilbehør til både studerende, professionelle og kreative sjæle, der ønsker at tage deres iPad med sig overalt. Giv din enhed den beskyttelse og det udtryk, den fortjener, ved at investere i dette fantastiske cover. Uanset hvad din hverdag bringer, vil Armor Hybrid coveret være din iPads bedste ven. Forkæl dig selv og din iPad med et cover, der er både smart og stærkt – et valg, der vil give mening i mange år fremover.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad Pro 11 (2022/2021/2020/2018) / Air 10.9 (2022/2020) – Armor Hybrid cover m/ Kickstand – Rød/sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.