Tilbud!
, ,

iPad Air 10.9 (2022/2020) / IPad Pro 11 (2018) – Bluetooth/trådløs Tastatur DANSK layout m/aftagelig etui/cover – Sort

Original price was: 599 kr..Current price is: 249 kr..

Få den perfekte kombination af stil og funktionalitet med vores trådløse tastatur til iPad Air og Pro – dansk layout, aftageligt etui og maksimal komfort.

Køb her

Varenummer (SKU): 7979600281111822 Kategorier: , ,

Oplev den perfekte kombination af stil, funktionalitet og beskyttelse med vores imponerende Bluetooth-trådløse tastatur, der er designet specifikt til iPad Air 10.9 (2022/2020) samt iPad Pro 11 (2018). Med dette tastatur får du ikke blot en enestående skriveoplevelse, men også et elegant og funktionelt etui, der tilbyder optimal beskyttelse til din tablet.

Tastaturet har et dansk layout, der gør det let at navigere og skrive, så du hurtigt kan finde de danske bogstaver Æ, Ø og Å. De velplacerede taster giver en behagelig og præcis feedback, hvilket gør det til en fornøjelse at skrive lange tekster, føje noter til dine præsentationer eller kommunikere med kolleger og venner. Uanset om du er studerende, professionel eller kreativ sjæl, vil dette tastatur forbedre din produktivitet markant.

Den trådløse Bluetooth-forbindelse sikrer, at du kan oprette forbindelse til din iPad uden besvær. Du kan bevæge dig frit uden at være begrænset af kabler, hvilket er perfekt til dem, der er på farten. Tastaturet har en lang batterilevetid, så du kan arbejde i timevis, uden at skulle bekymre dig om opladning. Dette gør det til den ideelle følgesvend til når du er på rejsen, i skole, eller når du blot ønsker at sidde komfortabelt hjemme.

Det medfølgende etui er designet i et stilfuldt kunstlæder, der giver både elegant beskyttelse og et luksuriøst udseende. Indersiden er blød og skånsom mod din iPad, så du undgår ridser og skader, mens ydersiden sikrer, at din tablet holder sig i perfekt stand mod daglig brug. Etuiet kan også bruges som støtte, så du kan finde den perfekte vinkel til at se videoer, præsentere projekter eller deltage i videokonferencer – det er den ultimative løsning for den moderne bruger.

Med en kombination af funktionelt design og førsteklasses materialer er dette Bluetooth-tastatur et uundgåeligt valg for alle, der ønsker at maksimere deres iPad-oplevelse. Den lette vægt og kompakte størrelse gør det nemt at tage med dig, hvilket gør det til den perfekte rejsepartner. Uanset om du arbejder hjemmefra eller studerer på biblioteket, vil du opleve, hvordan dette tastatur gør dine opgaver nemmere og mere behagelige.

Gør din iPad til en kraftfuld arbejdsstation med vores Bluetooth-trådløse tastatur og oplev en ny verden af muligheder for kreativitet og produktivitet. Vælg det bedste – fordi din tid er værdifuld, og med dette tastatur får du mulighed for at udnytte den til fulde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “iPad Air 10.9 (2022/2020) / IPad Pro 11 (2018) – Bluetooth/trådløs Tastatur DANSK layout m/aftagelig etui/cover – Sort”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.